Uitgelichte cases

We werken samen met geweldige klanten aan projecten waar we trots op zijn. Bekijk een aantal van onze lopende en afgeronde projecten hier.

NOWJOBS

NOWJOBS is de digitale uitzendpartner en matchmaker voor bedrijven en bijverdieners. Als onderdeel van The House Of HR en Accent hebben ze sinds 2017 een waanzinnige groei gekend met internationale ambities. PandaPanda zorgt er mee voor dat de mobile-en webapp zo gebruiksvriendelijk is.

Bekijk case

WaW KernTalenten

WaW gaat helemaal digitaal met de KernTalenten-methode waarmee het kandidaten screent en matcht met de meest passende vacatures en werkgevers. PandaPanda ontwikkelde hun web-app waarin werkzoekenden hun gratis Talentscan invullen, waar en wanneer ze maar willen. Via de cloud kunnen de WaW-medewerkers het verdere proces handig en efficiënt opvolgen.

Bekijk case

Velvet Specialty Coffee Roasters

Zeg vaarwel tegen filterkoffie. Wanneer je de fair-trade koffie van Café Velvet hebt geprobeerd, is er geen weg meer terug. Café Velvet opende in 2014 haar deuren in Medellin, Colombia. Daar kende ze zo'n succes dat ze besloten om een tweede zaak te openen. En waar kan je dat beter doen dan in de hoofdstad van Europa? Na een gezellige kennismaking met een kopje koffie zorgde PandaPanda voor een hedendaagse website in typisch Colombiaanse stijl.

Bekijk case

Euro-Sprinters

We zorgden voor een digitale transformatie binnen het bedrijf door twee webplatformen te bouwen. Het optimaliseren van het interne bedrijfsproces én een betere digitale ervaring bieden aan de klanten van Euro-sprinters stond centraal.

Bekijk case

NXMH

We gebruikten Craft CMS om een moderne website te bouwen met klassieke toetsen voor een investeringsbedrijf in Europa. Op basis van niets meer dan een logo zijn we op zoek gegaan naar passende lettertypes en kleuren die de visuele identiteit van het bedrijf moesten versterken.

Bekijk case

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang alle nieuwste updates.

E-mailadres