NOWJOBS

NOWJOBS is de digitale uitzendpartner en matchmaker voor bedrijven en bijverdieners. Als onderdeel van The House Of HR en Accent hebben ze sinds 2017 een waanzinnige groei gekend met internationale ambities. PandaPanda zorgt er mee voor dat de mobile-en webapp zo gebruiksvriendelijk is.

“Het design system dat PandaPanda voor ons heeft gebouwd zorgt ervoor dat we snel en efficient nieuwe flows en designs kunnen maken.”

Wat wij hebben gedaan

We zorgen voor UX en UI Design met goed onderzoek als startpunt voor elke feature en project.

UX Research

Onderzoek, onderzoek en nog eens onderzoek.

UX Design

De validatie van onze oplossing staat centraal in deze fase.

UI Design

Pixel perfect designs is de enige norm die wij hanteren.

Design System

Het NOWJOBS Design System (NDS) is de ruggengraat van het design-gebeuren binnen het bedrijf.

UX Research

Onderzoek, onderzoek en nog eens onderzoek. Wij maken niet zomaar een design op gevoel, we onderbouwen alles nauwkeuring en doen dit volgens een Agile-methode. Voor de start van elke nieuwe feature of project bekijken we welke onderzoeksmethode het beste past. Zo krijgen we een optimaal resultaat.

UX Design

De wireframe toolkit die we hebben ontwikkeld voor NOWJOBS zorgt ervoor dat we snel flows en ideeën kunnen aftoetsen bij onze gebruikers. Dit doen we o.a. door gebruikerstesten uit te voeren met tools zoals Maze. De validatie van onze oplossing staat centraal in deze fase.

UI Design

Pixel perfect designs is de enige norm die wij hanteren. Wij kijken er ook op toe dat de developers de designs perfect implementeren voor een optimale gebruikerservaring.

Design System

Wij hebben een volledig Design System in Figma gebouwd gebaseerd op het Atomic Design principe, maar met een eigen uitvoering. Het NOWJOBS Design System (NDS) staat centraal in het hele design-gebeuren van het bedrijf.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang alle nieuwste updates.

E-mailadres