WaW KernTalenten

WaW gaat helemaal digitaal met de KernTalenten-methode waarmee het kandidaten screent en matcht met de meest passende vacatures en werkgevers. PandaPanda ontwikkelde hun web-app waarin werkzoekenden hun gratis Talentscan invullen, waar en wanneer ze maar willen. Via de cloud kunnen de WaW-medewerkers het verdere proces handig en efficiënt opvolgen.

““PandaPanda ontwikkelde onze ‘Talentscan’ web-app waarmee we optimale matchings kunnen realiseren. Dit dynamische IT-bedrijf voelde onze noden juist aan en samen werkten we een passende cross-platform oplossing uit.””

Ingrid Verduyn - CEO WaW

Wat wij hebben gedaan

We maakten een web-app die bestaat uit twee delen: de ‘Talentscan’ vragenlijst voor de kandidaten en een ‘back office’ in de cloud voor de verdere verwerking en opvolging in de WaW-kantoren.

Design

In onderling overleg weken we enkele keren af van de oorspronkelijke plannen en implementeerden we uitbreidingen om nog beter in te spelen op de specifieke, dagelijkse noden.

Development

De web-app is volledig in Javascript gebouwd, ReactJS in de front-end en NodeJS in de back-end.

Support

Na de oplevering staan we nog steeds garant voor een goede opvolging.

Design

Om reeds in een vroege fase aan te voelen hoe de applicatie er kon uitzien, creëerden we een aantal mockup’s. Het prototype van deze mockup's hielpen om concreter te denken vanuit de verschillende types van gebruikers zoals kandidaten, klanten, uitzendconsulenten en KernTalenten-analisten. In onderling overleg weken we enkele keren af van de oorspronkelijke plannen en implementeerden we uitbreidingen om nog beter in te spelen op de specifieke, dagelijkse noden.

Development

De Talentscan is de digitale versie van de KernTalenten-methode. Het was voor ons belangrijk dat de web-app ook aantrekkelijk en toegankelijk werd voor Android en iOS gebruikers. We merken dat onze kandidaten er vlot mee aan de slag gaan op hun GSM, tablet of laptop. De web-app is volledig in Javascript gebouwd, ReactJS in de front-end en NodeJS in de back-end.

Support

Na de oplevering staan we nog steeds garant voor een goede opvolging. Alleen zo kan de samenwerking verder een succes blijven. De informatie van alle Talentscans komt samen in de back office zone van de cloud software. Vanuit het dashboard voeren de WaW-medewerkers van verschillende vestigingen specifieke taken uit. Zo kunnen ze vlot mails versturen, kandidaten beheren en rapporten op maat aanmaken voor klanten en kandidaten.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang alle nieuwste updates.

E-mailadres